Peanut Butter Stew

En himmelsk, kremet vest afrikansk peanøttgryte med autentisk smak

En skikkelig digg gryte med kremet peanøttsmak, og kidneybønner, som tar deg rett til de afrikanske tropene.

Kcal

451

Karbo

43,8

Protein

18,4

Fett

25,5

Enkel tilberedning

Gryten spises gjerne med fullkornsbrød eller med villris og en grønn salat

Middag for fler

Fyll opp sausen med mer søtpotet, eller andre rotgrønnsaker du har på lur, og server med fullkornsris, og evt kylling ved siden av, så metter denne retten fler.

Lag en matfest

Denne retten er så god, at den fint kan nytes i festlig lag. Kok andre spennende tradisjonelle afrikanske rotgrønnsaker, som jams eller kassava, i grønnskasbuljong, og server med ris med black eyed peas for en enda mer autentisk opplevelse.eller quinoa for et enda mer næringsfylt måltid. Kassava
Retten inneholder peanøtter, søtpotet, spinat og afrikanske krydder
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Vann, søtpotet, peanøttsmør, kidney beans, tomatpuré, løk, spinat, hvitløk, ingefær, avokado olje, vegansk “kylling”kraft, salt, limejuice, spiskummin, habanero chilo krydder
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

En himmelsk, kremet vest afrikansk peanøttgryte med autentisk smak

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.