Gul Kremet Indisk Gryte

Smaken av India rett hjem i stua

Dhal laget med proteinrike røde linser, sørindisk krydder, kokosmelk of masse deilig smak.

Kcal

465

Karbo

63,6

Protein

22

Fett

16,8

Enkel tilberedning

Retten varmes 2-4 minutter i micro, eller 2-3 min i gryte. Retten passer godt med ris, quinoa, nan eller alle typer brød og lefser For en ekstra god opplevelse, press litt lime over sammen med fersk koriander Passer også nydelig til alle typer seafood og kylling

Middag for fler

Våre bokser (ca 400 gram) er beregnet til middag for 1 voksen eller 2 barn, men det er også mulig å få boksene til å rekke til flere ved å legge til en del tilbehør. Se hva du har i skap, skuffer, fryser og kjøleskap. Retten kan utvides med flere kokte grønnsaker oppi, tilsette kjøtt i den varianten du ønsker (kylling, sjømat eller plantebaserte varianter). Retten egner seg godt med tilbehør som ris og en enkel salat. Samt eventuelt indiske tilbehør som nan, papadums, chutney mm.

Lag en matfest

Dersom du har en annen indisk rett fra oss i kjøleskapet eller fryseren, kombiner de gjerne (ikke i samme gryte, men i to forskjellige:) for å lage en indisk matfest. Med tilbehør som ris, nan-brød, mango chutney, papadums, noen ferske kuttede grønnsaker og annet indisk-inspirert tilbehør blir dette en helt nydelig opplevelse.
Denne gryten inneholder masse deilige linser, ingefær, koriander, hvitløk og andre krydder og urter.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Røde linser, tomat, kokosmelk, vann, lime juice, fersk korander, sennepsfrø, tamarind, fennikel frø, cumin frø, andre indiske krydder, rapsolje, salt
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Denne gryten har masse gode og helsefremmede krydder som er sunne for fordøyelsen og immunforsvaret. Røde linser er rike på fiber og mineraler slik som bønner, men er lettere å fordøye, så dette er en mild og god vegetarrett med kokosmelk som mange elsker smaken av. Krydder som spisskumen, sennepsfrø, ferske curryblader, ingefær, koriander, hvitløk og løk gir mange helsefremmende flavonoider og antioksidanter. Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Smaken av India rett hjem i stua

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.