Karibisk Sommer

Smaken av Karibien rett hjem i stua

Denne retten har en tropisk smak med deilige kokebananer, anans, og proteinrike butter beans. En skikkelig sommer eksplosjon i munnen

Kcal

364

Karbo

62,2

Protein

14

Fett

10,8

Enkel tilberedning

Spis gjerne denne gryten med fullkornsbrød eller quinoa, eller som den er, for eksempel toppet med noen kokosflak.

Middag for fler

Kutt en søtpotet eller to til i biter, kok i 20 minutter, og tilfør gryten. Om du ønsker enda mer fiber og metthet, kan du helle en ekstra boks avrente butter beans oppi. Med en god porsjon quinoa, eller nystekt grov brød til, kan denne retten rekke til flere

Lag en matfest

Inviter til karibisk fest med denne gryten. Kok eller airfry flere kokebananer og søtpoteter, sett frem skåler med tørket kokosflak og koriander, og server med ris. Dette gir et nydelig festmåltid.
Retten inneholder butter beans, søtpotet, ananas, kidney beans, karibisk koke-banan
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Søtpotet, potet, plantain (mat-banan), ananas, kidney bønner, butter beans, tomat, løk, ingefær, hvitløk, lime, fersk koriander, lime, salt, spisskumen frø, rapsolje kun til steking
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Smaken av Karibien rett hjem i stua

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.