Chili sin Carne

Meksikansk klassiker - perfekt både til Meatless Monday og Taco Fredag

En deilig, krydret Chili som får smaksløkene til å smile. Her kombineres planteprotein med bønner og grønnsaker, til et nærende måltid.

Kcal

279

Karbo

41,7

Protein

17,6

Fett

8

Enkel tilberedning

Denne retten kan nytes som den er med litt sprø tortilla chips knust over på toppen, eller serveres med fullkornsris, quinoa eller fullkorns- og maistortillas.

Middag for fler

Våre bokser (ca 400 gram) er beregnet til middag for 1 voksen eller 2 barn, men det er også mulig å få boksene til å rekke til fler ved å legge til en del tilbehør. Vår chili sin carne er perfekt å bruke som erstatning for kjøttdeig i mange meksikanske retter. Vil du lage en fredagsspesial for hele familien, kan du servere den til tacomiddagen, sammen med ditt favoritt taco tilbehør.

Lag en matfest

Dette er en smakfull gryte med mange muligheter! Den er som nevnt perfekt som base i tacomiddagen. Sett frem skåler med tomat, agurk, paprika og mais, og lag guacemole og kanskje til og med en mangosalsa til. Du kan også spre den utover nachochips og drysse litt ost (gjerne plantebasert) over, før du steker den i ovnen. Chili sin carne kan til og med brukes på pizza, i enchiladas eller quesedillas. Det er bare å prøve seg frem, og nyte et sunt og skikkelig digg festmåltid!
Denne retten er en tradisjonell smaksrik chilirett med masse sunne krydder, tomat og to typer bønner. Den er proteinrik ved at den også inneholder Oumph plantebasert kjøtterstatning av soyabønner og kidney bønner.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Spinat, tofu, løk, oatly fløte, vann, eldorado smøremyk, hvitløk, ingefær, olje, salt, grønn chili, hing, garam masala, cumin frø, kashuri methi, kardemomme grønt pulver, gurkemeie, nellik pulver
Varm retten 2-4 minutter i mikro eller 2-3 minutter i gryte
Retten inneholder kidneybønner og smørbønner (store hvite bønner) som er fiberrike og rike på mineraler som jern og magnesium. Den tomatbaserte sausen er rik på lycopene som har vist seg å redusere risikoen for kreft, og krydder som oregano og kanel er rike på antioksidanter med flere helsefremmende effekter. Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Meksikansk klassiker - perfekt både til Meatless Monday og Taco Fredag

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.