Om oss

NutriBowl ble startet fordi vi ønsker å gjøre supersunn mat tilgjengelig og smakfull for alle.  

Vi har selv erfaring med hvor stor helseeffekt man kan oppnå ved å spise plante- og råvarebasert. Våre egne opplevelser gjorde oss frie fra psoriasis og annet eksem, lindret smerter ved leddgikt og artrose, gav generelt jevnere energinivå, og bedret humøret. Våre venner la merke til dette, og ble fort interesserte i hvordan vi hadde klart å gjøre denne endringen. 

Vi vet nemlig hvor tidkrevende og vanskelig det kan være å lage råvare- og plantebasert mat fra bunnen av. Man må på mange måter lære seg kokkekunsten på nytt. Vi startet derfor med å lage supersunn mat tilgjengelig for bekjente som var opptatt av å holde seg så friske som mulig, forebygge sykdom og generelt bare føle seg bedre. Mange merket fort endringene, og ble like hekta som oss. Så hvorfor stoppe der?   

Vi leide inn de beste kokkene på feltet, og “mat-kollektivet” vokste fort utover vennekretsen. Vi åpner stadig for å ta imot flere kunder, og vårt mål er at alle skal få tilgang på skikkelig sunn, næringsrik og ferdiglaget mat slik at du også kan oppleve bedre helse og livskvalitet.  

Livsstilsendring har aldri vært enklere. Velbekomme! 

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.