Velvet Gnocchi

Potetputer i rød saus som smelter på tungen

En rett med potetgnocchi i en deilig tomatbasert saus med proteinrike erter og næringsrik brokkoli

Kcal

439

Karbo

89

Protein

14,8

Fett

6,2

Enkel tilberedning

Server denne retten med dampet brokkoli eller en frisk salat med knasende agurk og cherrytomater

Middag for fler

Fyll denne deilige retten med mer ovnsbakte grønnsaker som squash og aubergine. En pakke kidneybønner kan også tilsettes, eller stek litt tofu ved siden av. Spiser du animalsk, kan du tilføre litt skinke på toppen.

Lag en matfest

Server både vår Velvet Gnocchi, i tomatbasert saus, og Healthy Comfort, i hvit kremet saus, og la gjestene velge sin favoritt. Velvet Gnocchi er nydelig med frisk basillikum på, og evt litt plantebasert parmesan, eller din favoritt ost på toppen. Lag en deilig salat til med dine favoritt grønnsaker og kanskje litt søt ananas oppi, og server med nystekt brød. Dette er digg mat man kan nye i godt lag!
Retten inneholder potet, grønne erter, brokkoli og salvie.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Saus: Potet, tomat, cashewnøtter, brokkoli, purre, grønne erter, løk, hvitløk, salvie, salt, næringsgjær, rapsolje til steking av løk. Gnocchi: Hvetemel, potetstivelse og semulegryn av ris (overflate) i gnocchi
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Potetputer i rød saus som smelter på tungen

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.