En uforpliktende uke

En uforpliktende uke

595 kr

Dette får du

  • 7 måltider: 3 lunsjer og 4 middager
  • Velsmakende, næringsrike retter
  • Den sunneste maten vi kan klare å sette sammen
  • Variasjon i råvarer og tilberedningsmetoder som det er vanskelig å få til på eget kjøkken
  • Retter du ville brukt timesvis på å lage på egenhånd

Våre menyer

Lasagna

Vår lasagne smaker fantastisk og er proppfull av sunne grønnsaker uten at du merker det engang. Dette er vår absolutte kunde-favoritt og er fast på menyen.

Det indiske kjøkkenet er kjent for sine spennende smaker og mettende gryter. Vår dal er full er proteiner og herlig på smak. 

Dal

Pasta whole grain

Vi bruker alltid fullkorn for tilby deg det sunneste alternativet. Tilberedt riktig så kan fullkornspasta smake nydelig. 

Wraps i forskjellige varianter er en del av vår meny ukentlig. Vi har smaker fra hele verden, og en av våre favoritt er vår libanesiske wrap med knasende ferske grønnsaker, mettende rødbethummus og herlig røkt aubergine. 

Tortilla

Planteboller

Dine favoritt-retter laget på sunnere vis. Vi spesialiserer oss på å lage kjente retter om til sunne næringsbomber. Godt for kroppen, hjertet, hodet, lommeboka, timeplanen og planeten. 

Salat kan være utrolig kjedelig eller vanvittig godt. Fylt med marinerte rotgrønnsaker, ristede nøtter og en herlig dressing. Hos oss får du aldri mer enn én salat i uken, resten av menyen består av gryteretter, pastaretter, lasagne, wraps og andre favoritter. 

Salat

Mer mat

Hva er sunn mat

Vi ønsker å gi deg den sunneste maten vi kan klare å sette sammen. Ikke noe halv-sunt eller “litt sunnere” her, vi går all the way!

Vår mat er laget blant annet basert på prinsippene fra Nasjonalt råd for ernæring for å fremme folkehelsen og forebygge kronisk sykdom.

De anbefaler «et kosthold som hovedsakelig er plantebasert og som inneholder mye grønnsaker, frukt, bær, fullkorn og fisk, og begrensede mengder rødt kjøtt, salt, tilsatt sukker og energirike matvarer.»

Hadde alle spist som dette så hadde vi unngått mange kjipe sykdommer og generelt følt oss ganske fantastisk.

Og let´s face it, det er det grønne vi sliter med å få i oss nok av. Vi har derfor snudd matlagingen på hodet. Istedenfor å legge til mer grønnsaker til middagen, så lager vi hele middagen av grønnsaker og andre supersunne råvarer fra planteriket. Og vi lover at du kommer til å bli god og mett.

Vi ønsker å hjelpe deg i retning av et mer “plantebasert kosthold” i henhold til anbefalingene fra både norske, og internasjonale eksperter. Maten er laget av de aller sunneste råvarene, som grønnsaker, belgvekster, fullkorn, nøtter, bær, frukt og sopp. Våre retter passer godt til både kjøtt og fisk, men er utviklet av ernæringsfysiologer slik at de dekker behovet for proteiner og andre næringsstoffer uten at du trenger å tilsette noe.

 

Tilleggsinformasjon

Antall måltider

3 lunsjer + 4 middager, 4 lunsjer, 4 middager