Tilbud!

Sunn, ferdiglaget mat – Glutenfri

Fra: 536 kr for hver 2. uke

-10%

Dette får du

  • Velsmakende og næringsrike retter
  • Levert hjem til deg
  • Supersunn plantebasert mat
  • Variasjon i råvarer og tilberedningsmetoder
  • Ferdige retter som ville vært tidkrevende å lage selv
Klart

Hva er sunn mat

Vi ønsker å gi deg den sunneste maten vi kan klare å sette sammen. Ikke noe halv-sunt eller “litt sunnere” her, vi går all the way!

Vår mat er laget blant annet basert på prinsippene fra Nasjonalt råd for ernæring for å fremme folkehelsen og forebygge kronisk sykdom.

De anbefaler “et kosthold som hovedsakelig er plantebasert og som inneholder mye grønnsaker, frukt, bær, fullkorn og fisk, og begrensede mengder rødt kjøtt, salt, tilsatt sukker og energirike matvarer.”

Hadde alle spist som dette så hadde vi unngått mange kjipe sykdommer og generelt følt oss ganske fantastisk.

Og let´s face it, det er det grønne vi sliter med å få i oss nok av. Vi har derfor snudd matlagingen på hodet. Istedenfor å legge til mer grønnsaker til middagen, så lager vi hele middagen av grønnsaker og andre supersunne råvarer fra planteriket. Og vi lover at du kommer til å bli god og mett.

Vi ønsker å hjelpe deg i retning av et mer “plantebasert kosthold” i henhold til anbefalingene fra både norske, og internasjonale eksperter. Maten er laget av de aller sunneste råvarene, som grønnsaker, belgvekster, fullkorn, nøtter, bær, frukt og sopp. Våre retter passer godt til både kjøtt og fisk, men er utviklet av ernæringsfysiologer slik at de dekker behovet for proteiner og andre næringsstoffer uten at du trenger å tilsette noe.

 

Tilleggsinformasjon

Intervaller

Annenhver uke, Hver uke

Antall måltider

3 lunsjer + 4 middager, 4 lunsjer, 4 middager

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sunn, ferdiglaget mat – Glutenfri”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *