Great Goulash

Ungarsk tradisjonsrett med plantebasert vri

En lettspiselig gryte som passer perfekt til hverdags, full av næringsrik paprika og proteinrik oumph.

Kcal

231

Karbo

26,1

Protein

14,2

Fett

10

Enkel tilberedning

Goulash spises tradisjonelt med brød, gjerne laget av surdeig. Den kan eventuelt også spises med fullkornsris eller potet, både kokt eller most.

Middag for fler

Denne gryten kan fylles opp med så mangt. Rester av kokte poteter er perfekt, eller en boks kikerter kan også brukes. Tradisjonelt ble Goulash spist med oksekjøtt, så det kan tilføres, om man ønsker det.

Lag en matfest

Goulash betyr “gjetermat”, så hvorfor ikke lage et rustikk festmåltid ved å fylle din lekreste gryte med retten, og sette denne midt på bordet? Server med nybakt brød, gjerne surgeidsbrød, og la duften fylle rommet. Hvem kan motstå det?
Dette er en varmende og innholdsrik gryte med mye næring gjennom fargerik paprika og rotgrønnsaker. Soyakjøttet Oumph gjør at gryten ligner på den originale kjøttgryten, og gir mettende protein og god konsistens.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Tomat, paprika, løk, Oumhp “kjøttdeig”, sellerirot, potet, hvitløk, karvefrø, søt paprika, røkt paprika, meiram, persille, sort pepper, andre krydder, salt
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Vår Goulash inneholder løk, paprika og tomat med antioksidanter og andre kreftbeskyttende stoffer som C-vitamin, lycopen og flavonoider. Potet og sellerirot jevner gryten og gir sunne karbohydrater, mineraler og B-vitaminer. Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Ungarsk tradisjonsrett med plantebasert vri

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.