Kidneybean Curry

Indisk curry med smak av karamellisert løk

Denne indiske godsaken er laget med kidney beans i en tomatbasert karri saus, med nydelig karamellisert løk.

Kcal

322

Karbo

57,5

Protein

15,2

Fett

9,1

Enkel tilberedning

Spis den gjerne med fullkornsbrød, vill ris eller nanbrød. For ekstra knas, server med isbergsalat, agurk og tomat, og topp med litt usaltede cashew nøtter.

Middag for fler

Våre bokser (ca 400 gram) er beregnet til middag for 1 voksen eller 2 barn, men det er også mulig å få boksene til å rekke til flere ved å legge til en del tilbehør. Gryten kan kombineres med røkt tempeh eller seitan, eller man kan fylle den med gårsdagens kokte poteter. Spiser du animalsk, kan du tilføre vi renskåret kylling eller lam, om ønskelig…

Lag en matfest

Om du vet du ikke får spist opp våre retter ila. uka, anbefaler vi å fryse dem ned. Har du flere av våre indiske retter på lager, egner disse seg perfekt til en liten indisk buffet. Dette blir fort et festmåltid, spesielt om du serverer ris, nanbrød, salat, chutney, nøtter og andre indiske delikatesser til. Velbekomme!
Denne smaksrike curryen inneholder næringsrike kidneybønner som metter godt og gir en god porsjon kostfiber, B vitaminer og mineraler. Det er mye løk og hvitløk i retten som er rike på flavonoider og antioksidanter, og sammen med tomat og ingefær så er dette en god og hjertevennlig gryte med mange helsefremmende ingredienser.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Tomat, kidney bønner, løk, indiske krydder, ingefær, hvitløk, vann, solsikkeolje, kokosolje, sheasmør, rapsolje, salt, emulgator (solsikke), gulrotsaftkonsentrat, spisskumenfrø, sitronsaft, naturlig aroma
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd.
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Indisk curry med smak av karamellisert løk

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.