Healthy Comfort

Fløyelsmyk gnocchi i en himmelsk kremet saus av blomkål og cashewnøtter

Denne retten er velfortjent sitt navn, en skikkelig comfort food som nærer både kropp og sjel. Gnocchi med proteinrik thempeh i en kremet plantebasert saus.

Kcal

479

Karbo

86

Protein

17

Fett

11,8

Enkel tilberedning

Spise gjerne denne retten med fullkornsbrød og/eller en enkel grønn salat.

Middag for fler

Gnocchien kan pimpes opp med massse deilig sopp, brokkoli, blomkål eller mer asparges bønner, og mette flere, hvis det er ønskelig.

Lag en matfest

Server både vår Healthy Comfort, i hvit kremet saus, og Velvet gnocchi, i tomatbasert saus, og la gjestene velge sin favoritt. Healty Comfort er nydelig med litt soltørket tomat på toppen, og 1 ss ristede valnøtter eller cashewnøtter. Lag en deilig salat til med dine favoritt grønnsaker og kanskje litt søt ananas oppi, og server med nystekt brød. Dette er digg mat man kan nye i godt lag!
Retten inneholder potetbasert gnocchi, cashewnøtter, næringsgjær, tempeh, blomkål og grønne bønner.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Saus: Potet, cashewnøtter, blomkål, grønne bønner, tempeh fra Grønn Lykke, løk, hvitløk, salvie, næringsgjær, sort pepper, sort salt. Gnocchi: Hvetemel, potetstivelse og semulegryn av ris (overflate)
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Vår deilige hvite gnocchi inneholder løk, hvitløk, blomkål og grønne bønner som gir kostfibrer og sunne plantestoffer. Blomkål er i gruppen korsblomstfamilien som inneholder ulike polyfenoler og flavonoider med spesielt helsefremmende egenskaper. Retten inneholder også tempeh (fermenterte soyabønner) som gir sunne kreftbeskyttende isoflavonoider. Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Fløyelsmyk gnocchi i en himmelsk kremet saus av blomkål og cashewnøtter

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.