Tasty Taco

Meksikansk fest med proteinrike linser og aromatisk tomat

Denne retten er et nydelig alternativ til den “norske” tacoen, og inneholder brune proteinrike linser, smakfull tomat og masse deilige meksikanske krydder

Kcal

282

Karbo

58

Protein

17,6

Fett

3

Enkel tilberedning

Spises gjerne med fullkornsbrød, -ris eller en grønn salat. Topp gjerne med litt tortilla chips for ekstra knas.

Middag for fler

Retten passer godt for to hvis du legger til fullkornsris og salat.

Lag en matfest

Denne gryten passer også perfekt som erstatning til den tradisjonelle kjøttdeigen i taco. Inviter til tacofest og fyll bordet med skåler med ditt favoritt tilbehør. Vi anbefaler tortillalefser av fullkorn, salat, mais, tomat, agurk, paprika og rødløk. For prikken over i’en, kutt mango, avokado og litt frisk chili i tillegg, og topp gjerne med litt tortillachips for deilig knas. Vi elsker også cashewcream i stedet for rømme. Bløtlegg cashewnøtter litt i vann, og blend dem sammen med litt salt som en super digg og proteinrik dressing over.
Retten inneholder masse brune linser, tomat og meksikanske krydder
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Vann, brune linser, tomatpuré, rød paprika, røkt tofu, løk, stangselleri, soya sopp, Oscars grønnsaksbuljong, lime juice, agave sirup, hvitløk, cherry eddik, koriander, oliven olje, spiskummin, persille, salt, oregano, chilipotle pulver
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd.
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Meksikansk fest med proteinrike linser og aromatisk tomat

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.