Chana Masala

Klassisk indisk vegetarrett full av smak og duft fra østen

Denne retten er fylt med proteinrike kikerter, mettende potet og næringsrik blomkål, kokt sammen med masse deilige indiske krydder.

Kcal

242

Karbo

44,3

Protein

10,1

Fett

5,8

Enkel tilberedning

Spises gjerne vår Chana Masala med ris, nan, fullkornsbrød eller en grønn salat

Middag for fler

Våre bokser (ca 400 gram) er beregnet til middag for 1 voksen eller 2 barn, men det er også mulig å få boksene til å rekke til flere ved å legge til en del tilbehør. Se hva du har i skap, skuffer, fryser og kjøleskap. Retten kan utvides med flere kokte grønnsaker oppi, tilsette kjøtt i den varianten du ønsker (kylling, sjømat eller plantebaserte varianter). Retten egner seg godt med tilbehør som ris og en enkel salat., samt eventuelt indiske tilbehør som nan, papadums, chutney mm.

Lag en matfest

Dersom du har en annen indisk rett fra oss i kjøleskapet eller fryseren, kombiner de gjerne (ikke i samme gryte, men i to forskjellige:) for å lage en indisk matfest. Med tilbehør som ris, nan-brød, mango chutney, papadums, noen ferske kuttede grønnsaker og annet indisk-inspirert tilbehør blir dette en helt nydelig opplevelse.
I dette måltidet har vi puttet kikerter, potet, blomkål, ingefær og indiske krydder som bla. garam masala og kasuri methi
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Hakkede tomater, blomkål, potet, kikerter, grønne erter, løk, cashewnøtter, ingefær, hvitløk, garam masala, koriander, smøremyk (Berit Nordstrand), kasuri methi, spisskummin frø, grønn chili, gurkemeie, avokado olje, kaldpresset ingefær juive, kardemomme
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd.
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Klassisk indisk vegetarrett full av smak og duft fra østen

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.