Best Bolognese

En deilig bolognese - perfekt for hele familien

Dette er en klassisk italiensk ragu full av planteprotein, knasende gulrot, super-urten selleri og tomat.

Kcal

271

Karbo

32

Protein

15,7

Fett

11

Enkel tilberedning

Bolognesen passer utmerket med fullkornpasta eller linsepasta, men kan også nytes som en gryte med fullkornsris, eller med grovt brød og en salat til.

Middag for fler

Våre bokser (ca 400 gram) er beregnet til middag for 1 voksen eller 2 barn, men det er også mulig å få boksene til å rekke til flere ved å legge til en del tilbehør. Har du pølse- eller kjøttbollerester (gjerne plantebaserte) i kjøleskapet, kan dette blandes i sausen vår, og vil gi et større måltid som kan rekke til flere.

Lag en matfest

En bolognese slår sjeldens feil, og passer perfekt for hele familien, eller i festlig lag. Dette er barnas favoritt, og et skikkelig sunt og smaksrik måltid, hvor du kan være sikker på at barna får i seg en god rasjon grønnsaker. Hva med å servere denne neste gang sønn eller datter har besøk med hjem? Eller når du skal lage en romantisk “Lady og Landstrykeren”-middag for to?
Denne bolognesen har en base av smaksrik og næringsrik tomatsaus med plantebasert kjøtterstatning, løk, hvitløk, gulrot og masse krydder.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Tomat, gulrot, Oumph “kjøttdeig” soyabasert, stangselleri, løk, hvitløk, fennikelfrø, timian, persille, salt, stjerneanis, italienske krydder
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Når sausen til denne bolognesen kokes godt, blir lycopen i tomatene lettere tilgjengelig for kroppen og kan tas opp og gi blant annet kreftbeskyttende effekt. Løken og hvitløken inneholder flavonoider og gulrøttene har betakaroten som også har mange helsefremmende effekter. Kjøtterstatningen av soya gir en mettende og proteinrik rett som sammen med fullkornspasta blir et næringsrikt måltid. Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

En deilig bolognese - perfekt for hele familien

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.