Chill Enchilladas

En skikkelig chill og annerledes enchilladas med potet og spinat.

Fylt fullkornstortilla toppet med enchilladasaus, smakfull paprika, mettende potet, spinat og hjemmelaget cashewost

Kcal

440

Karbo

71,4

Protein

17,9

Fett

11,5

Enkel tilberedning

Spises gjerne vår enchilladas med en frisk salat og tortilla chips eller nøtter på toppen.

Middag for fler

Våre bokser (ca 400 gram) er beregnet til middag for 1 voksen eller 2 barn, men det er også mulig å få boksene til å rekke til flere ved å legge til en del tilbehør. Se hva du har i skap, skuffer, fryser og kjøleskap. Retten kan utvides med en litt mektig salat ved siden av, sammen med f.esk. litt nøtter, plantebasert rømme og salsa.

Lag en matfest

Inviter til meksikansk fest og server vår Enchilladas, Tasty Taco og Chili sin Carne til dine gjester. Lag en deilig salat, kok evt litt fullkornsris ved siden av, og dekk bordet med tortillachips, salsa og guacemole.
Vår enchilladas inneholder blant annet paprika, potet, spinat og cashewost, pakket inn i fullkorsntortilla.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Sorte bønner, potet, vann, paprika, brokkoli, løk, mandelmelk, spinat, cashewnøtter, tomatpuré, olivenolje, hvitløk, næringsgjær, hvetemel, grønnsaksbuljong, salt, agave sirup, løkpulver, limejuice, spisskummin, eplesidereddik, timian, chilipotle, røkt paprika krydder, oregano, kanel
Varmes i ovnen på 170 grader varmluft med lokk i 30 min
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

En skikkelig chill og annerledes enchilladas med potet og spinat.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.