Shepherds Pie

En fløyelesmyk pai med gresskarlokk

Denne paien er virkelig whole food på sitt beste. Med en bunn av smaksrike linser, dekket med en kremet saus og most gresskar på toppen, smelter denne på tungen samtidig som den gjør godt for kroppen.

Kcal

180

Karbo

34,7

Protein

8,3

Fett

3,1

Enkel tilberedning

Retten spises gjerne med fullkornsbrød eller en grønn salat

Middag for fler

Lag en matfest

Dette er en skikkelig koserett man kan krype opp i sofaen med, for eksempel sammen med en venninne eller sin kjære, og nyte en litt sen middag med en god film på tv. Server den med litt brokkolini og et glass rødt til, og du har prikken over i’en også.
Denne retten inneholder gresskar, proteinrike linser, tomat og muskatblomst
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Brune linser, tomat, gresskar, potet,, gulrot, sellerirot, stangselleri, usøtet soyamelk, næringsgjær, oliven olje, hvitløk, pepper, løkpulver, persille, buljong, balsamico eddik, røkt paprika krydder, sopp soya, salt, rosemarin, timian, løkpulver, hvitløksolje, muskattnøtt, hvitløkspulver, muskattblomst
Paien varmes i boksen med lokk på 165 grader varmluft i 20 minutter
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

En fløyelesmyk pai med gresskarlokk

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.