Pistachio Gnocchi

Fløyelsmyk potetgnocchi i en kremet saus av pistasj og ruccola

Denne retten er skikkelig grønn og skjønn, og ikke minst proteinrik. Smak av røkt tofu og pistasj fyller munnen i en deilig og supersunn harmoni.

Kcal

487

Karbo

88,7

Protein

21,4

Fett

9,1

Enkel tilberedning

Spis gjerne våe gnocchi med fullkornsbrød eller en grønn salat

Middag for fler

Våre bokser (ca 400 gram) er beregnet til middag for 1 voksen eller 2 barn, men det er også mulig å få boksene til å rekke til flere ved å legge til en del tilbehør. Se hva du har i skap, skuffer, fryser og kjøleskap. Retten kan utvides med å fylle den med enda mer grønne grønnsaker, eller server den med et stykke fisk eller kjøtt ved siden av om du spiser det.

Lag en matfest

Server Pistathio Gnocchi med våre andre deilige gnocchier, og la gjestene velge sin favoritt. Vår grønne gnocchi gjør seg ypperlig med litt tørr ristede kjerner og friske urter på toppen. Server med ekstra ruccola og nystekt brød på siden, og vipps, så har du et enkelt og deilig festmåltid.
En deilig og proteinrik potetgnocchi med røkt tofu, ruccola, brokkoli og karakteristisk pistasj.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Potet, soyamelk uten tilsatt sukker, ruccola, brokkoli, røkt tofu (soyabønner), pistasjnøtter, næringsgjær, salt, cherry eddik, sitronjuice, løkpulver, hvetemel, potetstivelse og semulegryn av ris
2-4 minutter i mikro eller 2-3 minutter i gryte
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Fløyelsmyk potetgnocchi i en kremet saus av pistasj og ruccola

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.