Hjemmelaget Ramen

Magisk, varmende japansk nudelsuppe

Vår ramen består av en egenkomponert grønnsaksbase, og fylt med deilig sopp, tofu og knasende sukkererter. Syrlige grønne erter og soltørket tomat, gir en karakteristisk smak vi er sikker på at du vil like.

Kcal

256

Karbo

43,7

Protein

12,5

Fett

5,3

Enkel tilberedning

Varm retten som beskrevet, og spis den gjerne med fullkornsbrød.

Middag for fler

Retten kan mette fler eller mer ved å tilsette oppskåret gulrot og spirer, eller andre ferske grønnsaker. Dette gir i tillegg en crispy opplevelse av suppen. Pynt gjerne med vårløk på toppen.

Lag en matfest

Japansk mat er en deilig smaksopplevelse, og denne retten passer perfekt inn som en ett i et selskap med f.eks. japansk tema. Bestill f.eks. sushi eller andre godsaker i tillegg om du ønsker, så har du et spennende måltid for deg og dine gjester.
Denne sunne nudelsuppen inneholder en deilig hjemmelaget grønnsakkraft, med proteinrik tofu, sopp, sukkererter og smidige nudler uten tilsetningsstoffer, som også metter godt.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Suppen: Buljong (eple, kål, sellerirot, gulrot, tomat, purre, krydder), dashi (vann, tang, sopp, soltørket tomat), buljong, soya, salt, tofu, soyabønner, sopp, sukkererter, olje. Nudler: Vann hvetemel, durumhvete, mel, solsikkeolje, salt
Kok opp kraften i en kjele. Ha i nudler når det koker. La nudlene koke i et par minutter med kraften.
Her er den populære nudelsuppen i en sunnere variant. Buljongen er hjemmelaget av næringsrike grønnsaker og sopp. Tofu og edamamebønner gir mettende protein og sunne isoflavoner med kreftbeskyttende egenskaper. Sopp gir god umamismak og sunne plantestoffer med flere helsefremmende egenskaper. Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Magisk, varmende japansk nudelsuppe

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.