Grønn Thai Curry

Thai inspirert Curry - gi deg selv feriefølelsen hjemme

Vår spreke urtebasert thai gryte, men grønn curry, knasende grønnsaker og proteinrik, norskprodusert tofu

Kcal

265

Karbo

33,9

Protein

12,9

Fett

11,3

Enkel tilberedning

Spis denne retten som en varmende, spicy suppe med fullkornsbrød, eller server med fullkornsris eller -nudler.

Middag for fler

Våre bokser (ca 400 gram) er beregnet til middag for 1 voksen eller 2 barn, men det er også mulig å få boksene til å rekke til flere ved å legge til en del tilbehør. Grønn Thai Curry kan gjøres til et større måltid ved å tilføre rester av andre grønnsaker du har i kjøleskapet. Blomkål og brokkoli gjør seg godt oppi. Spiser du animalsk, kan kyllingstrimler eller terninger av hvit fisk tilføres. La det trekke i sausen, og tilføre smak.

Lag en matfest

Skal du invitere venner på middag, kan du for eksempel servere denne deilig suppen som forrett, gjerne toppet med 1 ss tørristede gresskarkjerner for litt knas. Om du har flere thai curry fra tidligere leveringer på lur, kan retten også gjøres til hovedrett, kombinert med risnudler, ferskpresset lime og frisk koriander på toppen.
Denne retten inneholder mange smaksrike og sunne ingredienser som til sammen gir den spesielle og eksotiske smaken. Hvite bønner, erter og tofu gir proteiner og metthet sammen med grønnsaker og potet. Retten inneholder også rikelig med mineraler, B- vitaminer og kostfiber. Ingefær og gurkemeie er to ingredienser som har betennelsesdempende effekter i kroppen, og sammen med løk, hvitløk, søt basilikum, koriander og spisskummin, gir det masse spennende smak og et rikt innhold av antioksidanter.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Kokosmelk, erter, aspargesbønner, tofu, koriander, spinat, potet, løk, limesaft, ingefær, koriander, sitrongress, grønn chili, hvitløk, galanga, sweet thai basil, vann, kokosolje, salt, cumin pulver, pulver, pepper, gurkemeie, friske kaffirlime blader
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Vår Thai Curry inneholder proteinrik tofu, og er rik på mineraler, B- vitaminer og kostfiber. Ingefær og gurkemeie er to ingredienser i retten som har betennelsesdempende effekt i kroppen, og løk, hvitløk, søt basilikum, koriander og spisskummin, gir et rikt innhold av antioksidanter. Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Litt hot
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Thai inspirert Curry - gi deg selv feriefølelsen hjemme

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.