Creamy Lasagne

En supersunn og kremet nytelse

En skikkelig digg og plantebasert lasagne, med cashewcream, aubergine og squash

Kcal

374

Karbo

61,8

Protein

14,8

Fett

9,4

Enkel tilberedning

Denne retten spises gjerne med fullkornsbrød og en enkel grønn salat

Middag for fler

Lag en matfest

Inviter til italiensk fest! Bestill opp flere av våre lasagner, og kanskje også våre gnocchi, og lag italiensk matfest hjemme. Server med en frisk salat og nystekte bagetter. Vår lasagne er nydelig med litt frisk basilikum og ruccola på toppen. Velbekomme!
Denne retten inneholder cashew, squash, aubergine, paprika
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Søtpotet, potet, hakket tomat, løk, oatly melk, cashewnøtter, aubergine, squash, paprika, lasagneplater, vann, hvitløk, olivenolje, salt, løkpulver, svart salt, tørket persille, oregano, pepper, rosemarin, hvitløkspulver, fennikkel frø, koriander pulver, estragon
Stek lasagnen i aluminiumsboksen med lokk i ovnen på 165 grader varmluft i 20 min. Fjern deretter lokket og stek videre i 10 min.
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

En supersunn og kremet nytelse

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.