Nordindisk Gryte

Nordindisk magi med røkte urad-bønner

Dette er et nord-indisk festmåltid med røkte urad bønner i en kremet masala saus.

Kcal

Karbo

Protein

Fett

Enkel tilberedning

Spises gjerne med fullkornsbrød, ris eller nan og en frisk salat til.

Middag for fler

Våre bokser (ca 400 gram) er beregnet til middag for 1 voksen eller 2 barn, men det er også mulig å få boksene til å rekke til flere ved å legge til en del tilbehør. Rester av rotgrønnsaker gjør seg godt i gryten, eller du kan tilføre flere belgvekster om du ønsker det. Tilføy renskåret kylling eller lam om du spiser animalsk, og ønsker det.

Lag en matfest

Om du vet du ikke får spist opp våre retter ila. uka, anbefaler vi å fryse dem ned. Har du flere av våre indiske retter på lager, egner disse seg perfekt til en liten indisk buffet. Dette blir fort et festmåltid, spesielt om du serverer ris, nanbrød, salat, chutney, nøtter og andre indiske delikatesser til. Velbekomme!
Retten inneholder urad bønner, tomat, garam masala og ingefær.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Tomat, plantebasert fløte, urad dal linser, løk, plantebasert smør, makhani krydder, olje, salt, ingefær, cumin, sukkerkullør, kasuri methi, muskattnøtt
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Litt kick
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Nordindisk magi med røkte urad-bønner

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.