Green Dream

En indisk drøm - palak med tofu og autentisk smak

Dette er en nydelig indisk rett av kremet spinatsaus fylt med norskproduserte tofukuber. Denne er skikkelig grønn Og skjønn), og smakene eksploderer i munnen. Her får du autentisk indisk smak rett hjem i stua.

Kcal

299

Karbo

17,2

Protein

10,8

Fett

22,5

Enkel tilberedning

Spis gjerne vår Green Dream med fullkornsbrød, vill basmatiris eller nan brød.

Middag for fler

Våre bokser (ca 400 gram) er beregnet til middag for 1 voksen eller 2 barn, men det er også mulig å få boksene til å rekke til flere ved å legge til en del tilbehør. Alle våre retter er i seg selv fullstendige måltider, men denne kan f.eks. fylles med en boks ferdigkokte linser og flere grønnsaker, eller man kan legge til renskåret kylling eller sjømat om man ønsker. Vi anbefaler deg å sjekke kjøleskapet for rester, og lage deg en egen vri, så rekker også måltidet til flere personer.

Lag en matfest

Om du vet du ikke får spist opp våre retter ila. uka, anbefaler vi å fryse dem ned. Har du flere av våre indiske retter på lager, egner disse seg perfekt til en liten indisk buffet. Dette blir fort et festmåltid, spesielt om du serverer ris, nanbrød, salat, chutney, nøtter og andre indiske delikatesser til. Velbekomme!
Retten inneholder spinat og tofu som sammen med masse indiske krydder gir en herlig og god smak.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Spinat, tofu, løk, oatly fløte, vann, eldorado smøremyk, hvitløk, ingefær, olje, salt, grønn chili, hing, garam masala, cumin frø, kashuri methi, kardemomme grønt pulver, gurkemeie, nellik pulver
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Kardemomme, nellik og garam masala er blant krydderne, og disse er rike på sunne antioksidanter og andre stoffer med antiinflammatoriske effekter. Tofu et ostelignende produkt som er protein og kalsiumrikt, og gir mye næring til retten. Sausen er grønn av spinat som gir masse jern, kalsium og andre mineraler i tillegg til nitrat som har positive effekter på blodåreveggene slik at blodgjennomstrømmingen blir lettere. Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd.
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

En indisk drøm - palak med tofu og autentisk smak

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.