Arabisk Tagine

Søt smak av Midt-Østen

En lett arabisk gryte med røkt tempeh, aprikos og karakteristiske krydder fra Østen

Kcal

218

Karbo

32,5

Protein

8

Fett

8,7

Enkel tilberedning

Server denne gryten med fullkorns couscous, eller quinoa. Prøv svart quinoa for herlige farger, og litt persille på toppen.

Middag for fler

Alle våre retter kan fylles med restene du har i kjøleskapet og på den måten mette flere. Sjekk hva du har i skapet, men denne retten passer godt med enda mer paprika, squash og aubergine, eller søtpotet eller blomkål.

Lag en matfest

Arabisk Tagine kan inngå som en rett i et østlig inspirert festbord. Kok fullkornscouscous og server med nystekt arabisk pannebrød, en salat av tomat, agurk og rødløk og en deilig plantebasert yoghurt dressing til.
Dette er en ratatouille med squash, aubergine, paprika, tomat og løk er basen her sammen med potet, røkt tempeh og masse krydder. Tempeh er en protein og kalsiumrik fermentert soyabønneost som gir en god røkt smak til retten, og sammen med tørket aprikos blir det en spennende kontrast mellom salt og søtt. Masse antioksidantrike krydder som nellik, kanel, koriander, spisskummen, muskat, fersk mynte og grønne oliven gir en varmende og eksotisk smak.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Tomat, paprika, squash, aubergine, røkt tempeh fra Grønn Lykke, potet, aprikos, sitron saft, karvefrø, spisskummen frø, persille, koriander, nellik, kanel, muskat, sort pepper, salt, rapsolje til steking av krydder
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Søt smak av Midt-Østen

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.