Retten inneholder potetbasert gnocchi, cashewnøtter, næringsgjær, tempeh, blomkål og grønne bønner.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.
Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.
Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.
Saus: Potet, cashewnøtter, blomkål, grønne bønner, tempeh fra Grønn Lykke, løk, hvitløk, salvie, næringsgjær, sort pepper, sort salt. Gnocchi: Hvetemel, potetstivelse og semulegryn av ris (overflate)
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Vår deilige hvite gnocchi inneholder løk, hvitløk, blomkål og grønne bønner som gir kostfibrer og sunne plantestoffer. Blomkål er i gruppen korsblomstfamilien som inneholder ulike polyfenoler og flavonoider med spesielt helsefremmende egenskaper. Retten inneholder også tempeh (fermenterte soyabønner) som gir sunne kreftbeskyttende isoflavonoider.
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat.
Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd.
NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.