Denne gryten inneholder masse deilige linser, ingefær, koriander, hvitløk og andre krydder og urter.
Retten holder seg godt 4 dager i kjøleskap, og ofte lenger. Lukt og smak.
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.
Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.
Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.
Røde linser, tomat, kokosmelk, vann, lime juice, fersk korander, sennepsfrø, tamarind, fennikel frø, cumin frø, andre indiske krydder, rapsolje, salt
2-4 minutter i mikro & 2-3 minutter i gryte
Denne gryten har masse gode og helsefremmede krydder som er sunne for fordøyelsen og immunforsvaret. Røde linser er rike på fiber og mineraler slik som bønner, men er lettere å fordøye, så dette er en mild og god vegetarrett med kokosmelk som mange elsker smaken av. Krydder som spisskumen, sennepsfrø, ferske curryblader, ingefær, koriander, hvitløk og løk gir mange helsefremmende flavonoider og antioksidanter.
Et kosthold basert på grønnsaker, frukt, belgvekster, fullkorn, nøtter og frø har store helsefremmende effekter. Råvarebaserte måltider er også i flere studier vist å ha gunstig effekt på helse. Slike matvaner kan forebygge livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, diabetes type-2, visse typer kreft, autoimmune sykdommer, tarmproblemer med mer. Overvekt er også en underliggende årsak til mange av disse sykdommene, og mange opplever naturlig vekttap ved å gå over til å spise hel plantebasert mat. Flere av våre kunder føler seg raskt bedre etter at de har spist vår mat over en periode. De opplever også å få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse og mindre utslett og smerter i ledd. NutriBowl ønsker å hjelpe deg å spise mer råvarebasert mat fra planteriket, slik at du også kan oppnå gode helseeffekter!
Mild
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.