Gul kremet indisk gryte

Mild, smakfull og fargerik wrap

Rykende fersk wrap med knasende sprø grønnsaker, røkt aubergine-saus, himmelsk rødbethummus og mildt krydret quinoa. Vi lover en saftig opplevelser full av herlige smaker balansert med friske urter for å gi deg energi dagen lang.

Kcal

118

Karbo

19,6

Protein

3,9

Fett

3,6

Enkel tilberedning

Middag for fler

Lag en matfest

Røde linser, sennepsfrø, indiske urter, kokosmelk
Vi ønsket å lage en fest av en wrap som er like vakker, som sunn, som god. Rainbow Wrap har blitt våre kunders absolutte favoritt, derfor er den ofte å se på vår ukentlige meny.
Informasjon om holdbarhet, samt hva man kan gjøre om man er litt småspist. Feks hvilke retter som kan fryses ned og hvordan de kan deles opp og brukes til flere måltider.

Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende.

Middagene leveres som en gryterett som kan spises rett ut av boksen,
eller serveres med ditt favoritt-tilbehør (som pasta, fullkornsris eller fullkornsbrød)
Alle rettene kan varmes i micro i boksen, og i opptil 100 grader i ovnen.

Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Wrap/lefse av fullkornshvete (spis som bowl for de som unngår gluten, innholdet er uten gluten). Quinoa, kikerter (hummus), rødbete, tahini (sesamfrø), gulrot, aubergine, hvitkål, rødkål, fersk koriander, fersk mynte, sitron, hvitløk, spisskummin, røkt paprika, rød chili pulver, egen krydderblanding, olivenolje, salt
Alle våre retter er utviklet av leger og ernæringsfysiologer for å være helsefremmende. Menyene er forskjellige hver uke for å gi deg mest mulig variasjon i kostholdet. Et variert kosthold = et sunt kosthold.

Flere retter du vil like

Mild, smakfull og fargerik wrap