Tilbud!

Sunn, ferdiglaget mat – ingen binding

Fra: 536 kr for hver 2. uke

-10%

Dette får du

 • Velsmakende og næringsrike retter
 • Levert hjem til deg
 • Supersunn plantebasert mat
 • Variasjon i råvarer og tilberedningsmetoder
 • Ferdige retter som ville vært tidkrevende å lage selv
(9 omtaler)
Klart

Hva er sunn mat

Vi ønsker å gi deg den sunneste maten vi kan klare å sette sammen. Ikke noe halv-sunt eller “litt sunnere” her, vi går all the way!

Vår mat er laget blant annet basert på prinsippene fra Nasjonalt råd for ernæring for å fremme folkehelsen og forebygge kronisk sykdom.

De anbefaler “et kosthold som hovedsakelig er plantebasert og som inneholder mye grønnsaker, frukt, bær, fullkorn og fisk, og begrensede mengder rødt kjøtt, salt, tilsatt sukker og energirike matvarer.”

Hadde alle spist som dette så hadde vi unngått mange kjipe sykdommer og generelt følt oss ganske fantastisk.

Og let´s face it, det er det grønne vi sliter med å få i oss nok av. Vi har derfor snudd matlagingen på hodet. Istedenfor å legge til mer grønnsaker til middagen, så lager vi hele middagen av grønnsaker og andre supersunne råvarer fra planteriket. Og vi lover at du kommer til å bli god og mett.

Vi ønsker å hjelpe deg i retning av et mer “plantebasert kosthold” i henhold til anbefalingene fra både norske, og internasjonale eksperter. Maten er laget av de aller sunneste råvarene, som grønnsaker, belgvekster, fullkorn, nøtter, bær, frukt og sopp. Våre retter passer godt til både kjøtt og fisk, men er utviklet av ernæringsfysiologer slik at de dekker behovet for proteiner og andre næringsstoffer uten at du trenger å tilsette noe.

 

9 omtaler for Sunn, ferdiglaget mat – ingen binding

 1. Celina

  Jeg merker at jeg får bedre hud når jeg spiser sunt. Endelig har jeg funnet noen som lager det jeg virkelig ønsker å spise!

 2. Kamilla

  Maten smaker fantastisk, og det er luksus å få det ferdig på døren. Gleder meg hver uke!

 3. Truls

  Kjenner at jeg har bedre og mer stabil energi med et kosthold der jeg får i meg mer grønnsaker. Jeg er glad i å lage mat, men merker at tiden ikke strekker til, så dette tilbudet er topp!

 4. Pål

  Å lage næringsrik mat uten ferdigprodukter og usunne snarveier tar tid og er ikke noe vi kan få til i en travel hverdag. Derfor velger vi NutriBowl

 5. Amund

  Det er umulig å finne skikkelig sunn mat på take away, og jeg rekker ikke å lage det selv. Endelig kan jeg få det levert på døra!

 6. Magnus

  Jeg føler meg så mye bedre etter at jeg begynte å spise sunnere. Dette er virkelig å anbefale!

 7. Trude

  Jeg jobber med ernæring, og vet hvor mye det vi spiser påvirker helsen. Likevel sliter jeg med å få tid til å lage den maten til familien som jeg ønsker. Maten fra NutriBowl gir meg en hverdag med skikkelig god samvittighet.

 8. Catrine

  Jeg vet at man helst skal fylle 2/3 av middagstallerkenen med grønnsaker, men jeg klarte aldri det før jeg fikk maten fra NutriBowl.

 9. Anonym

  Jeg mistet vekt, men ikke muskler, og målte mye lavere kolesterol etter at jeg begynte å spise 7 plantebaserte måltider per uke. Takk!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *