Gratulerer!

Kjære {first_name} {last_name}. Tusen takk for din bestilling og gratulerer med ditt bevisste valg om å kjøpe sunn og god mat. Vi skal gjøre alt vi kan for at du blir fornøyd med vår tjeneste, og vi håper at du føler deg bedre uke for uke med supersunn, ferdiglaget mat rett på døra. 

LEVERING

De deilige rettene leveres til deg mandag mellom kl 16.30 og 22.00 (ved bestilling innen mandag kl 09.00). Om du har bestilt etter kl 09 på mandag, får du levering neste mandag. Du får beskjed på SMS når maten er på vei, sjåføren kontakter deg når han er ca 30 minutter unna. Leveringstidspunkt kan variere fra uke til uke pga trafikk og antall leveringer.

Ta kontakt dersom du trenger mer spesifikk informasjon eller dersom du lurer på noe annet Vi svarer på chat og SMS (928 88 703) så raskt vi kan :)  

FERSKLAGET OG FROSSENT

Vi bruker ikke konserveringsmidler i våre retter, derfor leveres en del av rettene frosne. Rask nedfrysning er en god og naturlig måte å konservere maten på hvor den beholder både smak og næringsstoffer.

Dersom du har bestilt wraps så lages disse ferske på mandag rett før utkjøring.

FØL DEG BEDRE

Mange kunder gir oss tilbakemeldinger om at de føler seg bedre etter noen uker med en del supersunne måltider. Vi anbefaler å teste et abonnement i minimum 6 uker for å se hvordan du føler deg. Og vi hører veldig gjerne fra deg etterhvert. Vi håper at maten smaker og at du føler deg bedre uke for uke!

HOLD DEG OPPDATERT

Husk å følge oss på Instagram – nutribowl.no – for oppdatering om meny og nye retter.

VELBEKOMME! 

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, antar vi at du er fornøyd med det.